We maken websites

Al van 2009 maken we websites. We bieden webruimte aan. We reserveren voor jou je websitenaam.
Voor het websitegebeuren gebruiken we vooral Wordpress. Dus, je kan je site zelf vorm geven en zelf de inhoud gaan invullen. In de beginjaren gebruikten we html/php/css, maar al vlug zijn we overgeschakeld naar Joomla en Drupal. Nadat we enkele tests hebben gedaan met Wordpress, hebben we enkele jaren geleden finaal gekozen voor Wordpress tezamen met het template systeem themify.me. Perfecte systemen bestaan er niet, maar voor ons lijkt het momenteel de beste oplossing.

Kleine zelfstandigen

We maken websites hoofdzakelijk voor kleine zelfstandigen. Kort gezegd, in een dag kan je online beschikbaar zijn met een wachtpagina, terwijl je achter de schermen je site maakt.

Werkwijze – Wordpress – Themify

Websites maken vanaf nul, doen we niet meer. We krijgen meer en meer de vraag om een Wordpress basissite op te stellen met administrator login en paswoord + een gekozen template. Vervolgens ga jij, als klant, aan de slag om inhoudelijk de site zelf in te vullen.
Het spreekt vanzelf dat we je daarbij helpen indien nodig. We maken de website desnoods volledig zelf voor je.

Voor het uitzicht van de sites gebruiken we sedert september 2018 themify.me.
Kies een thema op themify.me en wij installeren het. Je kan nadien je site aanpassen naar jouw wensen in Wordpress met themify builder. Dit maakt dat je in een korte periode een werkende site hebt, gemaakt op jouw tempo. Want we weten als geen ander dat je als kleine zelfstandige niet altijd tijd hebt om je met een site bezig te houden. We adviseren in verband met gdpr, ssl (voor contactformulieren) en SEO (zoekmachineoptimalisatie).

Shop / productvoorstelling

Wens je een kleine productvoorstelling / shop in jouw site met al je producten ? 
themify.me ondersteunt WooCommerce.

Contact

Heb je vragen ? Contacteer ons en vraag ons vrijblijvend om prijsofferte via het contactformulier.
We zenden je onze prijslijst via mail door.